Fionas första hejdå

Hej, sitter i vardagsrummet med Sonia och vi pluggar och hetsäter kaka. Vill egentligen gå på skivan på Bonden men har fett ont i huvudet och borde skriva klart den här jävla uppsatsen om Guds stads berättarkomponenter WIHO.
Jag tror att den här kära bloggen börjar gå mot sitt slut och kanske, även fast jag nog inte vill erkänna det, blivit ersatt av Instagram.. Tråkigt tycker vi och kanske ni också men det är ganska tidskrävande att ta, överföra, välja ut och redigera bilder som ni blir tillfredsställda med om man jämför med det klick+filter+titel som Instagram innebär. Har aldrig lyckats ha kvar en blogg såhär länge och måste faktiskt säga att vi gjort ett hyffsat jobb.
Aja vi får väl se hur det går men det är okej om ni sviker oss nu och slutar titta in här i hopp om inlägg för det kommer antagligen inte så många fler!
Nu blir jag nästan lite tårögd här bakom skärmen men så är jag ju som jag är= grinar för det mesta som går att tänka "nÄÄÄÄBUHUUU vaaa aldrig mer" om.
Kan berätta lite kul grejer i stället:

Vi har vernisage nästa torsdag om ni vill komma och kolla på våra mästerverk på Galleri Kocks (antagligen kommer det finnas fett mycket alokohol..  Och bilder som ni ska köpa)
Jag har fått sommarjobb på Matkultur, snacka om sten som släppte från mitt hjärta.
dagar kvar till studenten
Jag får snart min svinförsenade KP-lön
Sovmorgon i morgon
Har precis skrivit klart min filmuppsats, WHILE BLOGGIN

Puss ni är bästPostar den första bilden jag la upp här för snart två år sedan          snyfft snyfft :'(

Fiona | | Kommentera |

häj

Fiona | | Kommentera |

Honungsirapsockersylt

Hej idag har jag sovit, sett på film och ätit tårta hos min farmor. I går vare rytmusskiva och jag var utklädd till Esmeralda från ringaren av notre dame men det finns inga bilder och jag tog inga bilder för den delen heller, har tappat lusten, foto är fan fett ute.
haha

hehe
hi
Känner mig totalt värdelös, har inget redigt jobb och inga pengar, orkar inte ens cykla till vitan hemifrån längre, gör ingenting i skolan och utvecklas inte på någon kreativ front för den delen heller.
Har typ
0
intresse av att ändra på detta, vill sova jättelänge och sen gärna gå i pension.
Trodde att detta var en period i livet då man kände ungefär precis tvärtom, typ ÅÅÅÅÅ vill ba göra en miljard grejer och frodas, växa som människa, få tusen nya kompisar å liksom aaaaaaaa ut i världen.
bläpbläpbläp just nu funderar jag på att ställa in hela livet och låta min lathet ta över men det går säkert över i morgon.

Åkte buss i dag från Timmermansgatan till spårvägsmuseet, det tog exakt 32 minuter och jag höll på att döda alla i hela jävla bussen för den var nämligen FYLLD av idioter som tydligen ALDRIG hade åkt buss innan. Ingen fattade poängen med att FLYTTA PÅ SIG när nån ska förbi, alla stog typ och tittade stirrigt på varandra med snea munnar och trampade, två pensionärer med rullatorer och en mamma med barvagn fick inte ens gå på bussen för det var några puckon som hade ställt sig på barnvagnsplatserna och typ tittade uppåt och inte märkte att folk skulle på. I bussen fanns också två förskoleklasser som skrek det högsta de kunde hela resan och drog i min klänning och var allmänt kladdiga och äckliga i ansiktena.
Dessutom skulle såklart varenda jävel av på sista hållplatsen.hejdå.
Fiona | | 2 kommentarer |
Upp