zoo

Hej läsarna.
Sitter i Järna och "pluggar" med Johi, köpte tre bullar som jag tänkte skulle fungera som belöningssystem i mitt suderande men tyvärr åt jag upp dem innan jag ens hade öppnat Word.
Har inte tagit en enda jävla bild den senaste veckan men jag har varit på caviare days releasefest och på slakthuset, i förrgår pluggade jag lite på Matkultur men mest satt jag och tittade på när Kajsi jobbade duktigt. Annars har jag plöjt igenom säsong Eva å Adam 1&2, samt filmen, med Linkan och Mall och delvis Sebastian å Hugo, haft 2timmars subjuntivo-lektion med farmor, legat hemma i min säng mycket och träffat Hugos lilla kattunge. Och just det, hade mösspåtagning i fredags och var som alla andra på terrassen på Södra bar.
I morgon ska jag jobba och sen fira noche de walpurgis nånstans.
PUSS

Heheh min iphoneskärm gick i en miljard bitar igår när jag tappade den på köksgolvet så nu ser jag inte vad jag gör längre XPPP
Fiona | | Kommentera |

Mal

Hej igen!
Idag var jag i skolan och det var väl som det brukar, möjligtvis lite bättre. Det var varmt ute och vi hade helt okej lektioner. Vi hann också med att använda oss av våra skills i studion. Sus och Kajsa fick väl lite gjort, jag själv satt mest och skratta och var i vägen men jag tror det blev rätt bra till slut. Efter det drog jag och Kajsa till Södra Latin och kollade på bildarnas projektarbeten. Kan ju inte säga annat än att jag är imponerad och att det känns rätt hopplöst med mitt eget PA nu...  Efter det åkte jag hem till Axel och hjäpte honom med photoshop som den fina vän jag är. Det gick väl sådär men den lilla kunskapen jag har räckte i alla fall för att han skulle bli nöjd.
Såhär blev reslutatet:

(EDIT EDIT !!!! FUL BILD VAR HÄR FÖRUT, HÄR HAR NI EN ANNAN /SUS)

Heheheh skoja, jag hoppas verkligen dom lyckades få fram lite bättre bilder. Tyvärr gjorde ju inte jag det så ni får nöja er med denna. Jag kan ju säga att det fanns betydligt värre. Puss
Liona | | En kommentar |

LOL

Hej peeeeps!
Igår var vi på kärrtorpskiva på Wok house, bra grejer alltså. Vi började kvällen på Café Mix där ölen nu mera kostar 40 kr. Dyrt säger jag men visst, det var trevligt och Sofia var söt!
Sen drog vi till soft bar, det var soft. Jävlar malin, det var roligt sagt. Julian sjöng karaoke och det gjorde han bra. Flickorna på tv 2 vare. Kanske lägger ut en video på det senare om jag orkar.
Sedan bar det av till skivan. Det var kul men i princip alla blev utslängda för dom skulle varit för fulla. Jag själv slog rekordet på högst promille i blodet för denna kväll, av dom som testade sig i alla fall. Antar att det inte är det första man vill göra om man håller på att däcka men vafan, cool grej ba. Temat var "något som rimmar på hatt" och vi hade då katt, natt, bratt, sjösatt i kattegatt, midsommarnatt, skratt, cyklat osv. Jag tyckte det var skoj.
Liona | | Kommentera |
Upp